Als je naar vlooienspul honden zit te kijken, dan wil je effectief vlooien bij je hond bestrijden. Gelukkig zijn er veel producten tegen vlooien te krijgen en deze producten doden direct alle aanwezige vlooien vrijwel meteen.

Maar er bestaat ook vlooienspul honden die direct de vlooieneitjes aanpakken en zorgen dat deze ook niet meer uitkomen. Het vlooienmiddel kan in verschillende vormen toegediend worden en de meest gangbare zijn de pipetjes die het product aanbrengen tussen de schouderbladen. Je hebt het ook beschikbaar als tabletten en huidspray.

Mocht je de vlooien zien, dan is het goed om goed te stofzuigen zodat eitjes, larven en poppen verwijderd worden. Zo houde vlooien zich vooral het liefst op in kiertjes, dus pak ook de hondenmand en bank goed aan.

Online vlooienmiddelen kopen

Naast de vele bekende middelen zijn er ook een aantal natuurlijke anti-vlooien middelen. Deze zijn ontzettend goed te gebruiken om vlooien te voorkomen bij honden en katten met een allergie tegen de werkzame stoffen in de reguliere middelen.

Online zijn er veel webwinkels waar je deze middelen kunt kopen en de website Tinki.nl vergelijkt deze allemaal voor je. Dus waar wacht je nog op? Vergelijk vandaag nog elk vlooienspul honden.