Windows 7 is al een tijdje uit en het is nog steeds een zeer populaire Windows versie. Daarom is het juist vandaag de tijd om Windows 7 aan te schaffen. Nu Windows XP niet meer ondersteund wordt, maken steeds meer mensen de keuze om over te stappen naar Windows 7.

Windows 7 kopen heeft echter veel voordelen ten opzichte van andere besturingssystemen. Zo heeft windows 7 het bekende uiterlijk van windows xp, maar heeft het tientallen, zo niet honderden, kleine puntjes verbeterd in gebruikerservaringen en snelheid. Als je wilt overstappen naar deze versie van windows, kun je windows 7 kopen, een pc met windows 7 kopen of een upgrade uitvoeren.

Goedkoop Windows 7 kopen

Als je als student Windows 7 wilt kopen, dan raad ik je aan om de webwinkel Softwarelicense4u eens te bezoeken. In deze webwinkel kun je namelijk voor een scherpe prijs Windows 7 kopen. Het besturingssysteem werkt handig, snel en zeer eenvoudig. Vooral de Nederlandse consumenten zijn weg van Windows 7.

En het bestellen van Windows 7 hoeft ook niet lang te duren. Je bestelt Windows 7 in de webwinkel en je ontvangt direct in je mailbox een Windows 7 licentie. Daarmee kun je eenvoudig de software installeren. Voor meer informatie bezoek de url; https://softwarelicense4u.com/nl/windows-7-professional-32-64bit-licentie-nederlands